Tisztelt Szülők!

Tisztelt Szülők!

Bizonyára már mindannyian tájékozódtak arról, hogy a mai naptól minden iskola bezár. Természetesen, mint minden oktatási intézményre, a Szilver Alapfokú Művészeti Iskolára is vonatkozik a rendelet (3/2020.(III.14) EMMI tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről), miszerint távoktatással kell áthidalni az elkövetkezendő időszakot.

Pénteken este “világvége” hangulat után, szombat reggel mindenki gőzerővel elkezdett dolgozni, aminek az eredménye az lett, hogy a nap végére egy mérhetetlen és átláthatatlan információ-kavalkád gyűlt össze. A vasárnap a lehetséges forgatókönyvekről való egyeztetésekkel telt.

A művészeti oktatásban, azon belül is a tánc műfajában talán nehéz elképzelni, hogyan is működhet ez, de biztosítjuk Önöket, hogy az Iskola azon van, hogy mihamarabb kivitelezhető, és a gyerekek számára élvezhető, gyakorlatias formában tudjuk folytatni a művészetoktatást.

Ma a rendkívüli tantestületi értekezleten elindult egy olyan digitális tananyagfejlesztés, amit minden gyermek számára megpróbáljuk elérhetővé tenni.

Terveink szerint a naprakész online tananyag március 30-tól érhető el a honlapunkon (szilver.hu). Addig arra kérünk mindenkit, hogy az eddig tanultakat napi 25 percben elevenítse fel és a kedvenc zenéjére táncoljon egyet!

Ebben a rendkívüli helyzetben, a táncolásra tekintsünk úgy, mint egy ajándékra, ami oldja a feszültséget, mosolyt csal az arcokra és vidámságot hoz a családnak. Táncoljanak együtt!!!

SZILVER AMI tantestülete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük